Srpen 2010

Konec prázdnin :( Minutu ticha pro tu smuteční záležitost! :D :(

31. srpna 2010 v 15:49 | W.aii ♥
....
by me.

Jelikož je poslední den prázdni jdu s kámoškama někam
na koktejl :) ♥ Večer jasně..budu tu :) ♥ Tak pá :) A
užijte si poslední den ;DD Ať už doma nebo venku :D

My graphic 0.14

31. srpna 2010 v 15:43 | W.aii ♥ |  Graphics
Type: retouch
Celebrite: Kristen Stewart
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
pro zvětšení klik na ikonku.

Je do chall,docela se povedl ne? :DD Nejsem žádnej profík no :/ .D

My graphic 0.13

31. srpna 2010 v 13:28 | W.aii ♥ |  Graphics
Type: avatars
Celebrite: Katy Perry
How much: 2
...
Kopíruj se zdrojem: by W.aii.

Potřebuju poradit...který z nich je nejlepší..no spíš
krásnější :DDD ! :) ♥ bude do chall ♥

Magazín Yeah - Německo (č.10/2010)

31. srpna 2010 v 12:25 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Sou to nové scany z 10.čísla neměcké časopisu Yeah! Ashley
je tam opravdu krásná,akorát mi nějak nesedí fotky co tam
jsou,nějak sem je neviděla v žádném photoshootu,žeby
nějaké nové fotky? Mmm to se uvidí :D

..

Jízda na kole po okolí ve Vancouveru - 29/08/2010

31. srpna 2010 v 12:19 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Ashley a přítel Scott byli spatřeni jak na kolech projíždí
po okolí Vancouveru. Ashey měla na sobě žlutou krásnou
mikču,šedé kalhoty a tenisky. Až na helmu :D ta je divná :D

...

Malinká Ashey na YPR roku 1988

31. srpna 2010 v 12:11 | W.aii ♥
V zimě roku 1988, NBC25 natáčíí dětskou show s názvem Young
Peoples Report (YPR). Zatímco mnoho našich mladých reportérů
měli po tomto pořadu skvělou budoucnost, jedna mladá dívka,
která se objevila v show se stala hvězdou. 

Ano,je to Ashley! Ta se ve videu objevila jen velmi málo ale
i přesto! Podívejte se,myslim že je někde v prostředku poslední
půlky :D ta je tak roztomilá :) ♥♥ a jak se ještě směje..aaw! :D


My graphic 0.12

30. srpna 2010 v 18:39 | W.aii ♥ |  Graphics
Type: blend
Celebrite: Ashley Tisdale
pro zvětšení klik na ikonku.

Tak nějak 1.blend v ps :D divně je to spojený..
nějak sem to nedomyslela :D

Photoshoots > 2005 > John Paschal

30. srpna 2010 v 14:51 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Fotek je opravdu hodně takže tu sou jen takové ty nejhezčí
:D Sluší jí to tam :P pár fotek tam je i se spulu herci :D

free image host.free image host.free image host

Photoshoots > 2005 > John Russo

30. srpna 2010 v 14:46 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Tak tenhle shoot už je opravdu lepší,žádný nápisy :) A
Ashley to tam fakt sluší :) Konečně to neni od Reny :D

free image host.free image host.free image host

Photoshoots > 2005 > Rena Durham #4

30. srpna 2010 v 14:32 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Opět tu máme tu Durham :D a zase ten nápis!! Jaaj :D :D
Tenhle shoot už je velice vydařený,je vidět že si při focení pěkně
užili, Ashley je kouzelná a mladá :D :D Další mínus tady je
kvalita :( No co by se dalo čekat z roku 2005 :D :D

free image host.free image host.free image host

Photoshoots > 2005 > Rena Durham #3

30. srpna 2010 v 14:24 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Už zase Rena :D a už zase ten pitomej nápis :(. Jinak tohle je
opravdu zajímavý photoshoot. Líbí se mi ta Ashley panenka :D

free image host.free image host.free image host

My graphic 0.11

30. srpna 2010 v 12:01 | W.aii ♥ |  Graphics
Type: avatars
Celebrite: Nina Dobrev
How much: 1
Kopíruj se zdrojem: by W.aii.

Je to avatar do challu k Maybelline. Zdá se mi takovej odfláklej,
ale docela hezkej..co myslíte? :D Mám ho přihlásit do chall? :D

GN ♥.

30. srpna 2010 v 0:25 | W.aii ♥
9-2.png.9l-1.png.2rd.png
by summer.

Už musim jít spát :D. Dneska sem toho sice moc nepřidala,
byla jsem na zahradě,ale pršelo..jaj :( .Tak dobrou :)
♥ zítra ..co bude? Hmm..to nevím :D Pá ♥

Photoshoots > 2005 > Rena Durham #2

30. srpna 2010 v 0:22 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Další shoot od Durham a znovu je tam ten nápis! :( Docela
moc krásný shoot. Ash to sluší všude :) ♥

free image host.free image host.free image host

Photoshoots > 2005 > Rena Durham

30. srpna 2010 v 0:15 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Jsou tu fotky! První fotka je z The Suite Life a ještě je tam
jedna s Brendou Song. Jen škoda toho nápisu :(.

free image host.free image host.free image host

Photoshoots > 2005 > Howard Wise

30. srpna 2010 v 0:09 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Tenhle shoot se fakt povedl. Ashley tu je pěkně
oblečená.Sice staré fotky ale kouzelný.

free image host.free image host.free image host

Photoshoots > 2005 > Debbie VanStory

30. srpna 2010 v 0:01 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Na těchto fotkách se Tizz objevila s nějakými chlapci. Moc
jí to slušelo,ale přiznejme,dnes je o moc krásnější :)

free image host.free image host.free image host

Photoshoots > 2005 > Andrew Matusik

29. srpna 2010 v 23:55 | W.aii ♥
©smillley.blog.cz
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Psou tu 2 krásné fotky z photoshootu od Andrewa
Matusika z roku 2005.Ashley je na fotkách fakt mladá
:D.Jinak by taky fotek mohlo být víc :D

free image host.free image host

Selena Gomez

29. srpna 2010 v 23:35 | Michelle Adams.
________________________________________________
001. News
Tady najdete všechny novinky co se týkají Sel!
________________________________________________
Filmy,které Sel natočila!
________________________________________________
Vše co se týká Seleny - její dům,informace,..
________________________________________________
Tady můžete hlasovat pro Selenu!
________________________________________________
Selenina vlastní módní značka!
________________________________________________

Filmografie

29. srpna 2010 v 23:28 | Michelle Adams.
________________________________________________
001. 2011- Monte Carlo
Film,který natáčí Sel v tomto roce 2011 a hraje roli Grace!
________________________________________________
002. 2010- Ramona and Beezus
Film,který natočila Sel v roce 2010 a zahrála si roli Beezus Quimby!
________________________________________________
003. 2009- Program na ochranu princezen
Film,který natočila Sel v roce 2009 a zahrála si roli Carter Mason!
________________________________________________
004. 2009 - Kouzelníci z Waverly Place:film
Film,který natočila Sel v roce 2009 a zahrála si roli Alex Russo!
________________________________________________
005. 2008- A zase jedna Popelka
Film,který natočila Sel v roce 2008 a zahrála si roli Mary!
________________________________________________
006. 2008 - Horton Hears a Who!
Film,který natočila Sel v roce 2008 a zahrála si roli Helga!
________________________________________________
007. 2007- Arwin!
Film,který natočila Sel v roce 2007 a zahrála si roli Alexa!
________________________________________________
008. 2007 - Kouzelníci z Waverly Place
Seriál,který natočila Sel v roce 2007 a zahrála si roli Alex Russo!
________________________________________________
009. 2006- Hannah Montana
2 díly seriálu,který natočila Sel v roce 2006 a zahrála si roli Mikayla!
________________________________________________
010. 2005 - Walker, texas ranger: Falešné obvinění
Film,který natočila Sel v roce 2005 a zahrála si roli Julie!
________________________________________________
011. 2003- Spy Kids 3D: Game Over
Film,který natočila Ash v roce 2008 a zahrála si roli
Waterpark Girl!
________________________________________________